Canton Fair Reizen

Voor alle reizen van en naar de Canton Fair bieden wij u volledige en kosteloze ondersteuning. Dit is niet alleen beperkt tot het boeken van een vliegticket, maar ook voor eventuele begeleiding tijdens uw reis. U reist in groepsverband naar China of Hong Kong reizen en wordt opgevangen op het vliegveld van Hong Kong of Guangzhou. Wij verzorgen u vervoer per trein, bus, limo, of ferry tussen Hong Kong en Guangzhou. Kortom, vanaf het ophalen van het vliegveld tot aan het afzetten voor de deur van uw hotel. Daarnaast verzorgen wij ook een shuttle service tussen uw hotel en de Canton Fair. Het meeste doen wij, naast de kosten die u bij de vervoeder zelf heeft, volledig kosteloos.

Wanneer u uw vliegticket met onze kortingscodes bij de luchtvaartmaatschappijen boekt profiteert u bovendien van leuke extra’s. Denk hierbij aan een kleine korting, extra bagage, lounge toegang of bijvoorbeeld priority incheck en boarding service. Het maakt voor ons niet uit vanaf welke luchthaven en vanuit welk land u vertrekt, daar wij u ondersteuning kunnen bieden voor elke vlucht en elke optie die u wenst. Geeft u voorkeur geeft aan een weldaad aan luxe van een first class, het comfort en uitgerust aankomen met een stoel in business class of voordelig reizen in de economy of premium economy class, voor elke wens hebben wij een oplossing. 

Bij ons boekt en betaalt u rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij. Het voordeel krijgt u bij het inchecken bij de maatschappij zelf. Gebruikt u ook onze discount code voor een hotel naar keuze, dan zijn er nog meer gratis extra voordelen zoals gratis airport pick-up, gratis VOIP telefoon met Nederlands nummer met 30 gratis belminuten per dag (een inkomend op een lokaal Nederlands nummer is altijd gratis), gratis 30 minuten vertaalservice op de beurs en nog veel meer!

Neem contact op voor meer informatie!