Exclusieve Voordelen

Canton Fair Nederland biedt u volledige begeleiding bij alles wat met de Canton Fair en China te maken heeft. Het meeste doen wij volledig kosteloos. Zo kunt u op onze website snel en eenvoudig uw badge voor de beurs aanvragend. Ook krijgt u bij ons de uitnodiging van de Canton Fair welke u nodig heeft om een visum aan te vragen.

Daarnaast begeleiden wij u bij het gehele proces. Zo is uw visumaanvraag al volledig ingevuld en sturen wij deze desgewenst voor u door naar RM Express, de ambassade koerier voor visumaanvragen voor China.

Boekt u via ons uw vliegticket dan krijg nog meer voordelen. Zo gaan er regelmatig groepen van Canton Fair Nederland gezamenlijk naar de beurs toe. U wordt in Hong Kong of Guangzhou op het vliegveld opgevangen door Nederlands of uitstekend Engels sprekend personeel, die uw reis (indien  gewenst) al vooraf voor u hebben geregeld. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten, u betaalt enkel de prijs van uw vliegticket, trein-, ferry-, en/of busvervoer en uw hotelovernachtingen. Dit betaalt u zelf aan de betreffende organisaties en Canton Fair Nederland heeft bij hen een speciale korting bedongen, zodat u van nog meer voordelen geniet.

Overnacht u in één van onze premium partner hotels, dan krijgt u kosteloos een VOIP telefoon met Nederlands nummer voor op uw hotelkamer (u betaalt uitstuitend €150,- borg). Wij nemen de eerste 30 uitgaande minuten per dag voor onze rekening, belt u langer dan betaalt u €0,08 per minuut. Inkomende gesprekken op een lokaal Nederlands nummer zijn geheel kosteloos!

Studenten van de opleiding 'Trade Management Azië' van de Hogeschool Rotterdam kunnen voor u tijdens de beurs één maal kosteloos uw gesprekken vertalen (maximaal 30 minuten) *. 

Wij ontzorgen u zodat u uitgerust in uw hotel aankomt. De dagen van de beurs regelen wij uw vervoer van en naar de beurs. Zo kunt u zich richten op hetgeen waarvoor u komt.

P.S. De hotels zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. Het zijn misschien niet de goedkoopste hotels in Guangzhou, maar bij onze keuze hebben wij rekening gehouden met Westerse bereidingen van uw ontbijt en diner. Dit zodat u niet onbewust mogelijk in contact komt met kruiden of specerijen waar uw lichaam misschien niet tegen kan. 

* Deze service is beschikbaar voor bezoekers die zowel hun vliegticket als hun hotel via ons hebben geregeld. De studenten zijn op basis van beschikbaarheid via een lokale hotline op te roepen en kunnen over het algemeen binnen 15 min. bij de stand aanwezig zijn. Wilt u buiten openingstijden van de beurs een gesprek laten vertalen, dan kunt u dit per email aanvragen. Wij vragen u dan om een kopie van uw paspoort. Voor de veiligheid vinden de gesprekken uitsluitend plaats in één van de door ons geselecteerde hotels. Voor deze service betaalt u een vergoeding.