Samen reizen, samen zaken doen

VOEL JE THUIS IN CHINA!

Met ons reist u in een groep met andere ondernemers. Wij begeleiden u vanaf uw vertrek op het vliegveld. Samen zorgt dit ervoor dat u zich direct op uw gemak en thuis voelt in het buitenland.

Omdat wij over een wereldwijd netwerk beschikken maakt het niet uit of u vanuit Amsterdam, Londen, Parijs, Rome, New York, of Melbourne vertrekt. Vanaf iedere luchthaven zorgen wij ervoor dat u, onder onze begeleiding, samen kunt reizen met andere ondernemers die dezelfde nationaliteit hebben als u. Ook als uw nationaliteit Amerikaans, Engels, Australisch of Frans is!

Wij streven ernaar om de groep bij elkaar in het vliegtuig te plaatsen, zodat u naast uw land- of branchegenoot aan uw zakenreis begint. Dit is onze eerste stap in business matching. Omdat succesvol zakendoen begint met goede connecties in eigen land of eigen branche!

Een andere manier waarop wij proberen u thuis te laten voelen in China is door onze de beste hotels, restaurants en luchtvaartmaatschappijen voor u te selecteren.

P.S. Wist u dat wij gratis business matching doen voor al onze gasten? Hierdoor zorgen wij ervoor dat u ondernemers uit eigen land of in dezelfde branche ontmoet. Wij streven ernaar u allen aan elkaar te koppelen, zodat de Canton Fair niet alleen een beurs is waar u producten uit Azië importeert maar ook een plek is van waaruit succesvolle samenwerking ontstaat.

P.S. Bij ons zijn de tarieven voor vliegtickets naar China vrijwel altijd goedkoper. Neem voor actuele informatie en prijzen contact met ons op. Dit kan via email, chat of telefoon.