Wij staan voor u klaar!

PERSOONLIJKE BEGELEIDING, WAAR U OOK BENT

Wij helpen u met iedere vraag die u heeft. Is het uw eerste bezoek aan de Canton Fair of bent u een ervaren inkoper, wij maken geen onderscheid!

Wij begrijpen als geen ander hoe het is om zaken te doen met China en hoe moeilijk dit kan zijn. Voor ons dé reden om u te ondersteunen. Naast het feit dat wij de flinke kortingen voor u bedongen hebben op vliegtickets en hotelovernachtingen, verzorgen wij graag uw vervoer naar de beurs en kunnen wij u op de beurs ondersteunen middels een gratis vertaling Mandarijn door een student van de opleiding 'Trade Management Azië' van de Hogeschool Rotterdam. Wij onderscheiden ons door onze volledige ondersteuning voor elke bezoeker en ondernemer, groot of klein, en wij staan gedurende u gehele Canton Fair reis voor u klaar.

Een reis naar China kan erg spannend zijn wanneer u voor het gaat. Daarom organiseren wij groepsreizen vanuit steden over de hele wereld. U bent hierdoor samen met mensen die hetzelfde doel hebben als u, zodat u niet alleen met ons maar ook met uw reisgenoten kunt sparren. Wij halen u op van het vliegveld in Hong Kong en regelen het vervoer naar uw hotel. Wij zorgen zelfs kosteloos voor een VOIP telefoon met Nederlands nummer én 30 gratis belminuten per dag.

Wanneer het uw eerste bezoek aan de Canton Fair is helpen wij u graag met het aanvragen van uw toegangsbadge en uw visum. Wij vullen het visumaanvraagformulier volledig voor u in en kunnen ervoor zorgen dat een koerier uw visum ophaalt bij de Chinese ambassade. Boekt u zowel uw vliegticket als uw hotel via ons, dan krijgt u van ons een gratis toegangsbadge tot de beurs. Dit bespaart u 200 RMB! De badge zal dan voor u klaar liggen in het hotel, de conciërge zal deze, indien gewenst, naar uw hotelkamer brengen.

Op deze manier zorgen wij ervoor dat u zich volledig kunt richten op de Canton Fair!