V. Is jullie service echt helemaal gratis?

Ja, onze dienst is echt helemaal gratis! Bezoekers die hotel en vliegticket via ons boeken krijgen een kortingscode, alle service die daarbij komt kijken kost helemaal niets. Dus als u vragen heeft, twijfel dan niet langer om contact met ons op te nemen via de telefoon of per email!

Zelfs als u uw hotel en vliegticket via ons boekt, komen er geen extra kosten bij voor onze dienst. Uw voordeel is dat u van ons een kortingscode ontvangt bij het boeken van een hotel en vliegticket bij één van onze partners. U betaalt dus alleen voor het hotel en vliegticket.

Hoe kan jullie service helemaal gratis zijn?

Wij ontvangen een kleine vergoeding van verschillende instanties, zodat wij bezoekers van de Canton Fair gratis advies en begeleiding kunnen bieden. Daarnaast ontvangen wij een aantal tickets van onze partners, zodat ons supportteam de Canton Fair kunnen bezoeken.  Van de hotels waar wij mee samen werken ontvangen wij commissie op basis van uw boeking met onze kortingscode. Dit is genoeg voor ons om de bezoekers van de Canton Fair gratis service te bieden.

Wij ontvangen een kleine vergoeding van verschillende instanties, zodat wij bezoekers van de Canton Fair gratis advies en begeleiding kunnen bieden. Daarnaast ontvangen wij een aantal tickets van onze partners, zodat ons supportteam de Canton Fair kunnen bezoeken.  Van de hotels waar wij mee samen werken ontvangen wij commissie op basis van uw boeking met onze kortingscode. Dit is genoeg voor ons om de bezoekers van de Canton Fair gratis service te bieden.

Profiteer nu van onze gratis service door bij ons uw hotel en vliegticket te boeken met kortingscode! Wij zijn samen met onze partners op een goede deal gekomen, wanneer u bij ons boekt, kunt u wel van 5 tot 15% kosten besparen!

V. Kunnen jullie mij ook helpen met het aanvragen van een visum?

Ja, wij kunnen u ook helpen met het aanvragen van een visum! U kunt via onze website aanmelden om in aanmerking te komen voor een badge of uitnodigingsbrief. Wanneer uw registratie gelukt is, dan wordt uw visum ook meteen aangevraagd. U ontvangt dan per mail een bevestiging.

In veel landen werken wij samen met ambassade koeriers, zij regelen uw visum bij het dichtstbijzijnde ambassade bij u in de buurt. Ondanks dat er kosten verbonden zijn aan de service van de ambassade koeriers, kost het u verder helemaal niets. Er zijn dus geen extra kosten voor het regelen en aanvragen voor uw visum en voor de uitnodigingsbrief. Meld u dus nu aan en wij regelen direct de rest voor u!

V. Ik heb een langere prijs gevonden voor hetzelfde hotel als jullie aanbieden, kunnen jullie je prijzen verlagen?

Helaas is er geen simpel antwoord op deze vraag. We hebben kortingen geregeld bij de deelnemende hotels tijdens de periode van de Canton Fair. Het zou kunnen dat de prijs iets lager is omdat er bijvoorbeeld geen ontbijt bij zit, of het maar voor 1 i.p.v. 2 personen geldt. Natuurlijk kijken we er graag overheen! Dus als dit het geval is, geef ons de kans om te kijken of we iets aan onze prijs kunnen doen. Zend ons alsjeblieft een e-mail met de screenshots + URL van de booking website, en we doen ons best!

V: Op welk vliegveld adviseren jullie me te vliegen?

Dit is een persoonlijke keuze. Alle vliegvelden in de regio zijn goede opties. Beide Guangzhou Baiyun ( 60 minuten met de auto naar de Canton Fair ) en Shenzhen ( 120 minuten met de auto) zijn goede lokale opties, en excellente internationale vliegvelden. Hong Kong, aan de andere kant, is veel Europeser. Het is een groter vliegveld met meer comfort en service. 


Persoonlijk zouden we op Hong Kong vliegen, welk vliegveld ook de andere optie is, op elk moment. Dit is onze persoonlijke ervaring. Wij hebben alle vliegvelden in de buurt al verschillende keren gebruikt tijdens onze bezoeken aan de beurs. Hong Kong is meer Europees, misschien zelfs Amerikaans. Het is een comfortabel vliegveld, mensen spreken Engels, en zijn veel vriendelijker in onze beleving. In ieder geval zijn de security officers veel vriendelijker dan op de andere vliegvelden.

Natuurlijk is het mogelijk dat andere reizigers dit anders beleven. Hong Kong is net als de UK. De beste kleermakers zijn hier gevestigd, in het algemeen is het een heel leuke stad om een paar dagen of zelfs maar een paar uur in te besteden. Het is goed mogelijk dat je je hier meer thuis voelt dan in het binnenland van China. De metro is westelijk en makkelijk te bereizen. De treinstations zijn comfortabel en lijken veel op de metro’s in de UK. Het enige nadeel is dat de reis naar de Canton Fair iets langer duurt. Maar dat is het ons, meer dan waard.

Het is ook belangrijk om te weten dat het vervoer vanaf Hong Kong airport beter is dan van welk ander vliegveld dan ook. Het is aangesloten op een betrouwbaar en functioneel metro netwerk die je naar het centrum van Hong Kong brengt of naar het internationale treinstation in 30 minuten.

Als je advies wilt over welk vliegveld voor jou het best geschikt is, twijfel niet om ons te e-mailen, bellen of chatten. We geven je persoonlijk advies! Wat je van tevoren kunt doen is de verschillende prijzen per vliegtickets naar beide vliegvelden checken in ons speciale partner programma met KLM – Airfrance hieronder, voor speciale korting!

V: Ik wil starten met importeren, moet ik per se de Canton Fair bezoeken?

Het simpele antwoord is nee, je hoeft de Canton Fair niet te bezoeken om te beginnen met importeren!

Maar als je jezelf er iets beter in verdiept, is het een iets complexere vraag. Alle standhouders op de Canton Fair zijn geselecteerd door de staat op financiële stabiliteit en productiekwaliteit. Hierdoor hebben ze voordeel ten opzichte van alle andere Aziatische fabrikanten. Dit is geen definitieve garantie voor een goed product, maar het is zeker een voordeel.

Wij zijn voorstander van het bezoeken van de Canton Fair. Wij hebben al 15 jaar ervaring met importeren, en hebben ten minste de Canton Fair al 20 keer bezocht. Naast het zoeken van nieuwe fabrikanten is de fair ook inspirerend. Nieuwe producten en trends liggen er voor het oprapen. In deze tijd van een terug opkrabbelende economie is het belangrijk om een sterke concurrentiepositie te behouden of verstevigen. Het bezoeken van de Canton fair en het krijgen van nieuwe ideeën en het oppakken van trends helpt hierbij.

Voor ons is een van de meest waardevolle aspecten van de Canton Fair beleving het lopen langs de stands en het kijken naar hoe de standhouders zorg dragen voor de presentatie van hun stand en producten. Hoe vriendelijk de mensen zijn, - soms slapen ze tijdens de fair, wat natuurlijk niet zo’n goed beeld geeft! – hoe goed ze Engels spreken, hoe graag ze je willen helpen. Onze visie is dat de manier waarop fabrikanten hun beursstand organiseren, gelijk staat aan de kwaliteit van de bedrijfsvoering. Als men geen moeite doet om het product in een geweldige manier te presenteren, hoe zal men dan met jouw producten om gaan? Het is voor de hand liggend dat je hen met hetzelfde gebrek aan kwaliteit en interesse zult behandelen. Het is vanzelfsprekend dat dit iets is om te vermijden.

Rekening houdende met het bovenstaande, ondanks dat het bezoeken van de beurs niet noodzakelijk is bij starten met importeren, willen we het je toch sterk aanbevelen om de Canton Fair te bezoeken. Ook al ben je net begonnen, of om een paar ideeën op te doen! De Canton Fair bezoeken is een waardevolle investering in je bedrijf!

V: Bieden jullie live support tijdens de fair?

Ja, dat doen we! We zullen u ophalen vanaf het vliegveld en u begeleiden naar de trein, fast-ferry of limo taxi. Deze service bestaat uit het reizen in groepen vanaf zowel Hong Kong als Guangzhou airport. Daarnaast zullen we gemakkelijk te bereiken zijn in de aanbevolen hotels.

Zelfs zullen we netwerkmogelijkheden organiseren, om de waarde van uw bezoek verder te verhogen. We vinden het vanzelfsprekend dat ons team klaar staat om al uw praktische vragen op de fair zelf te beantwoorden en u van relevante informatie te voorzien. Aansluitend zal taalondersteuning op de beurs beschikbaar zijn.