Subsidie België voor bedrijven uit Vlaanderen

Heeft u een KMO bedrijf met als exploitatie zetel het Vlaams gewest, dan komt u mogelijk voor subiside in aamerking om de Canton Fair in China te bezoeken.

De subsidie bestaat uit een vergoeding, welke achteraf gegeven wordt door Flanders Investment and Trade en dekt maximaal 50% van de kosten van reis en verblijf. U komt hier voor in aanmerking als u producten wilt gaan importeren uit China, welke een toegevoegde waarde hebben voor de Vlaamse economie. Met een draai hieraan zou in onze optiek vrijwel elke zakenreis hieronder kunnen vallen. Daar de Canton Fair ook op de lijst van het ministerie staat met erkende vakbeurzen, bestaan er ook mogelijkheden om uw deelname aan de beurs tot 50% vergoed te krijgen.

 Neemt u vandaag nog contact op om de mogelijkeden te bespreken. U krijgt zoals wij de subsidie begrijpen, maximaal 50% vergoed van uw reiskosten met een maximum van €500,- en max 50% van uw verblijfskosten met een maximum van €110,- per nacht. Slechts één persoon komt per onderneming hiervoor in aanmerking.

De subsidie wordt slechts 5 maal per entiteit verstrekt.