Kwaliteit producten

Kwaliteit producten

De kwaliteit van de producten is waarschijnlijk uw belangrijkste zorg als u goederen en producten wilt importeren uit China. Veel mensen hebben nog steeds het idee dat veel producten die afkomstig zijn uit China vaak van slechte kwaliteit zijn. In de laatste aantal jaren is de kwaliteit van de producten uit China flink toegenomen. Producten met matig tot slechte kwaliteit moeten serieus genomen worden, niet alleen omdat je als importeur product aansprakelijk bent. Dit laatste moet u zeer serieus nemen, omdat de aansprakelijkheid van het importeren van goederen over het algemeen niet gedekt is in de verzekeringspolissen. 

Wat kunt u doen om het risico te beperken: 

Er zijn een paar eenvoudige manieren om de risico’s te beperken, deze manieren zijn bedoeld voor bezoekers die voor het eerst naar de Canton Fair gaan. Dit zou misschien als een verkooppraatje kunnen klinken, maar het is essentieel en dat leggen we ook uit waarom het zo is. De Canton Fair is eigendom van overheid, alle tentoonstellingsruimtes worden verkocht door de overheid. Om in aanmerking te komen voor een ruimte, moet uw bedrijf eerst worden onderzocht. Het wordt beoordeeld op basis van de kwaliteit van uw producten en uw financiële stabiliteit. Dit onderzoek vereist veel tijd, dus zou u goed na moeten denken of u wel aan dit onderzoek wilt meewerken. Als uw bedrijf niet 100% stabiel is, dan wordt er geen tentoonstellingsruimte toegekend en de reden daarachter is heel duidelijk. De economie van China is geheel gebaseerd op de export, net zoals de Canton Fair. De bezoekers bezoeken de Canton Fair, omdat ze vertrouwen hebben in de fabrikanten, maar wanneer het vertrouwen is ontnomen, dan zullen ze hoogstwaarschijnlijk de beurs niet meer bezoeken. Zo is het in ieders belang dat er een veilige ruimte beschikbaar is voor ondernemers die naar de Canton Fair gaan om zo betrouwbare partners te vinden. Bij de Canton Fair is ook een handelsgeschil centrum aanwezig, speciaal voor de belanghebbende. Mocht het zo zijn dat de fabrikant zijn afspraken niet nakomt, dan kan de Canton Fair een arbitrage voorleggen. Zelfs als de deal al is afgerond, voordat u de beurs komt bezoeken. De enige regel is dat het bedrijf een exposant is bij de Canton Fair.

Wanneer u tijdens de Canton Fair over de beurs loopt, ziet u veel fabrikanten met dezelfde producten, met name voor de eerste keer kan dit erg overweldigend zijn. Ook zijn er veel exposanten tijdens de tentoonstelling met een stand in een slechtere staat. In deze gevallen kunt u zichzelf afvragen of de exposanten wel de moeite hebben genomen om een goede indruk te maken op de bezoekers, het is tenslotte hun visitekaartje. Zouden de fabrikanten net zo te werk gaan tijdens de productie? Hoe groot zou de kans zijn dat u producten van hoge kwaliteit krijgt als de fabrikant niet eens fatsoenlijk zijn producten kan tentoonstellen. Een ander manier om het risico van het kopen van slechte producten te beperken is het inschakelen van de kwaliteit controledienst. Dit kan gedaan worden door vele kwaliteitscontrole bedrijven die u tegenkomst op den Canton Fair zelf, maar ook geregeld kan worden door ons. Met ons landelijk netwerk van de kwaliteitscontrole export, hebben we altijd een export in uw product gebied en de regio. Op deze manier kunt u snel te werk gaan en geen zorgen te maken over de kwaliteit van het product. En voordat we het vergeten, natuurlijk voor een aantrekkelijke prijs. 

P.S. Als u hulp nodig heeft, ongeacht hoe klein of groot uw vraag is, bel dan een van onze professionals of partners, die zullen u helpen bij elk punt of vraag waar u mee zit. Wij bieden trots onze ondersteuning aan, ongeacht of het uw eerste container is, of als u een groot importeur bent. Elk vraag wordt beantwoord en we zullen u zo goed mogelijk proberen bij te staan!