Monsters van de Canton Fair

Monsters

Tijdens het bezoeken van de Canton Fair, is het normaal als u een monster van een product mee naar huis neemt zonder in grote getale in te kopen. Als u dit graag wilt, kan dit geregeld worden met de meeste Chinese fabrikanten op de Canton Fair. Dit is handig als u maar één product wilt maar vooral als u de producten thuis goed wilt bekijken.

In de meeste gevallen is het mogelijk om monsters op de Fair zelf te kopen als u hierop aandringt. Wij moedigen dit echter niet aan als u niet van plan bent om meer te kopen. De fabrikanten zullen dan de monsters voor de hoogste prijs verkopen in plaats van een normale prijs voor serieuze kopers.

Ook zijn de gewicht regelingen voor uw handbagage erg streng en is het verboden om lithium metalen batterijen mee te nemen aan passagiers vliegtuigen. Ook als u een MSDS (Material Safety Data Sheet) of batterijen meeneemt moeten deze met cargo vliegtuigen worden verstuurd.

Als u grotere of zwaardere monsters heeft, of producten met batterijen die u niet mee mag nemen dan kunt u deze verschepen met FEDEX. We hebben speciale prijzen kunnen regelen voor u met XPO Logistics, een groot internationaal vrachtvoer organisatie die ook zeevracht voor u kan regelen.

Omdat zij kantoren over de hele wereld hebben, krijgen zij automatisch de beste prijzen van FEDEX en zijn kun kosten lager dan normaal.

Hou er wel rekening mee dat als u producten met batterijen koopt, dat wij deze alleen via lucht vervoer kunnen sturen als u een MSDS certificaat EN een fabrikant verklaring heeft. Gelieve bij de Canton Fair de fabriek te vragen of zij een MSDS kunnen geven. Als uw documenten in orde zijn, kan XPO Logistics de rest voor u regelen. U kunt XPO Logistics bereiken door uw lokale Canton Fair Service support nummer te bellen die op de contact pagina van deze website staat. Hou er rekening mee dat u betaald ver Kilogram, tenzij de volume van elke Kilogram meer dan 1.7 liter is, in dat geval moet u met een speciale volume tarief betalen.

Een pakketje van 1 Kilogram met een volume van 3.4 wordt gerekend volgens de volume tarief. In dit geval betaalt u 3.4 (volume van uw pakketje) / 1.7 (standaard pakket volume) = 2 totale gewicht, gedeeld door de maximale volume gewicht per Kilogram. In dit geval betaalt u voor 2 Kilogram terwijl het gewicht slechts 1 Kilogram is.

Als u meer of zwaardere monsters heeft, kunnen we deze sturen volgens LCL. LCL betekent less than container load (minder dan container gewicht) en converteert alle verzendingen waarin de totale volume minder is dan een volle container.

Fabrikanten zullen vaak aanbieden om de producten LCL te versturen, soms zelfs verzekerd. Dit heeft CIF, dat staat voor Cost Insurance Freight. In dit geval worden alle kosten tot aan de aankomst haven geregeld. Het enige nadeel is vooral dat als de fabrikant aanbiedt om het gratis te versturen, de lokale kosten voor u erg hoog zullen zijn. Zo dekken zij de kosten van de gratis bezorging. Daarnaast is de THC, Terminal Handling Charges, vaak hoger dan een FCL, Full Container Loads, en worden er vaak nog kosten in rekening gebracht voor de laadkosten, warenhuis kosten, douane kosten, bezorg kosten etc.  Daarom is het goedkoper om een volle container te nemen ook al heeft u maar een paar kubieke meters die u wilt verschepen.

Voel u vrij om contact op te nemen met XPO Logistics als u meer advies wilt. Hun LCL kosten zijn erg laag en zij geven u namens ons de beste methode en prijs. Zo betaalt u nooit te veel.

Neem alstublieft contact op met XPO met uw lokale Canton Fair Service & Support telefoon nummer, deze vindt u op onze contact pagina.

Om alles op een rijtje te zetten, neem gerust contact op als u iets wilt verschepen en onze experts zullen u gratis het beste advies geven afhankelijk van uw situatie. U moet er niet vanuit gaan dat de fabrikanten op de Canton Fair dit voor u regelen. Als u de fabrikanten dit laat afhandelen heeft u geen controle over de verscheping en moet u uiteindelijk te veel betalen.