Canton Fair 122ste Editie

De Canton Fair is een internationale import en export beurs die gehouden wordt in het Pazhou-complex de stad Guangzhou in het zuidoosten van China. De beurs heeft een totale oppervlakte van meer dan 1.200.000 m2 en trekt inkopers vanuit de wereld. Met een totaal van meer dan 220.000 inkopers wordt de Canton Fair beschouwd als de grootste import en export beurs ter wereld. De beurs wordt 2 keer per jaar gehouden, de eerste keer in april/mei en de tweede keer in oktober/november. Iedere editie bestaat uit 3 fases waarin de meest uiteenlopende producten te vinden zijn. De aankomende editie is de 122ste editie, die zal starten  op 15 oktober 2017. De 3 fases zijn als volgt ingedeeld:
Fase 1:  15 - 19 oktober
Fase 2:  23 -  27 oktober
Fase 3:  31 oktober - 4 november

Om de beurs te kunnen bezoeken dient u te beschikken over een toegangsbadge.  Deze badge verleent u toegang tot alle 3 de fases en is levenslang geldig. Als u de badge verlies dient u deze te vervangen. Een nieuwe badge kunt u via deze website aanvragen, de kosten hiervoor bedragen 200 RMB, omgerekend € 27,- .

De toegangsbadge kan worden opgehaald bij ieder deelnemend hotel of bij een door ons geselecteerd hotel (wanneer u dit verzoekt).

Wilt u meer informatie over de verschillende fases of wilt u vliegtickets of hotels met korting boeken? Neem contact met ons op via email, chat of telefoon. Wij staan graag voor u klaar.