Neem een Shuttle Bus naar de Canton Fair

De meeste hotels, de Canton Fair zelf en de grote busmaatschappijen (zoals Made in China) hebben tijdens de beurs een speciale shuttle bus service van en naar de Canton Fair. Zij zullen iedere 20 – 30 minuten vertrekken om u naar de beurs te brengen en aan het einde van de beursdag, vanaf 16.30 uur, zullen ze u terug naar uw hotel rijden. Wanneer u een luxer hotel heeft geboekt zal de shuttle bus op de Canton Fair te vinden zijn bij hal 9.1, 10.1 of 11.1. De shuttle bussen van de goedkopere hotels rijden vanaf de parkeerplaats, op ongeveer 5 minuten lopen van de beurs. Andere hotels bieden de service ook en staan met hun shuttle bus langs de rivier, aan de kant van de weg.

Wij raden u aan een hotel met shuttle bus service te boeken. Dit scheelt u de stress van het kiezen van een taxi waarop duizenden andere mensen ook wachten, met hierbij de kans teveel te betalen.

Alle door ons geselecteerde hotels beschikken over luxe touringcars met airconditioning, die u bij hal 9, 10 en 11 zullen ophalen. Tijdens de rit krijgt u, geheel kosteloos, water en/of vers fruit aangeboden.

Wees er zeker van dat u het beste hotel met de beste service kiest en boek bij ons met korting!