De trein nemen vanaf Hong Kong naar Guanzhou

Hong Kong is een zeer drukke tussenstop voor reizigers vanuit de hele wereld. Tijdens de Canton Fair is het extra druk. Dit maakt dat gebruik maken van de één van de snelste manieren is om van en naar Hong Kong en Guangzhou te reizen. De trein is zeer comfortabel, aan boord is er goede service en onderweg kunt u genieten van een fascinerend uitzicht. U kunt ervoor kiezen om eerste- of tweedeklas te reizen.

In Hong Kong stapt u op de trein op het prachtige station Hung Hom. Dit station is een indrukwekkend bouwwerk van metaal en glas en ligt op 25 minuten afstand van de luchthaven van Hong Kong. Wilt u meer weten over de verbinding tussen Hong Kong Airport en Hung Hom of Hong Kong stad, bekijk dan deze pagina.

Vanaf station Hong Hum vertrekt er ieder uur een sneltrein naar Guangzhou East. De meeste bezoekers van de Canton Fair reizen eersteklas, een ticket kost hiervoor kost slechts $20 USD. In een uur en vijftig minuten komt u aan op station Guangzhou East, waar de onze ophaalservice voor u klaar staat om u naar uw hotel te brengen.

U kunt uw treinkaart van te voren kopen via China Travel Service. Wanneer u uw vliegticket en hotelovernachtingen via ons geboekt hebt, verzorgen wij ook graag uw treinkaart(en) voor u. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw bezoek aan Hong Kong en de Canton Fair.

Wanneer u wenst kunnen wij u vergezellen tijdens u reis van luchthaven naar treinstation. Wij kennen Hong Kong door en door en delen graag onze ervaringen met u. Wij halen u op, helpen u met uw bagage en zullen u Hong Kong laten zien. Het is zelfs mogelijk een massage voor u boeken of een prachtig maatpak te laten aanmeten.

Zoals u merkt kunnen wij alles verzorgen om uw bezoek aan China tot een unieke ervaring te maken. Van hotels tot 5-sterren-restaurants in Guangzhou, van vertalers op de beurs tot het verschepen van uw aangekochte producten.

Wij zorgen er graag voor dat u zich helemaal op uw gemak voelt!

P.S. Wist u dat u uw vliegtickets van KLM en Air France bij ons met 5 – 15 % korting koopt? Klik op onderstaand logo!

2009065E-LOGO AFKLMTO RVB